Navigatie

 EMENTE JAPANLAC

 Hoogglanzende waterverdunbare olieverf. Hoge bolle glans. Zeer slijtvast. Goede hechting.

Eigenschappen

Japanlac is een hoogglanzende waterverdunbare olieverf met volgende eigenschappen : goed reinigbaar, uitstekend kleur- en glansbehoud, zeer goede vloei, geen sterke geur, geen ‘blocking’, snel drogend.

Toepassing

Japanlac heeft een hoge, bolle glans en kan worden toegepast op wanden, houtwerk en voorbereid metaal. Op nieuwe niet-alkalische ondergronden, een verdunde laag Matsola aanbrengen en afwerken twee à drie lagen Japanlac. Alkalische ondergronden eerst voldoende laten uitdrogen, fluateren en een niet-verzeepbare primer plaatsen.

Gebruik

Toe te passen op een homogene ondergrond vrij van stof, vetten en andere vervuilingen. Japanlac mag onverdund worden gebruikt voor rolapplicatie. Voor kwasttoepassing verdunnen met 2,5% à 5% water. De eventuele verdunningsgraad voor spuitapplicatie hangt af van het type apparatuur en het gewenste resultaat.

Japanlac is goed reinigbaar met lauw water en een zachte zeepoplossing na 14 dagen doordroging. Toepassen tussen 5°c & 30°c. Na gebruik het gereedschap reinigen met voldoende water en detergent. Het gemiddeld verbruik bedraagt 12-14 m2/L/laag. Overschilderbaar na 6u bij 20°C.

Verpakking en kleuren

Wordt geleverd in metalen blikken van 1L en 2,5L. Bestaat in het wit en alle kleuren van de Archive kleurkaart en de Architect waaier. Het product vorstvrij bewaren.

Veiligheid

Buiten bereik van kinderen houden. Zorg voor voldoende ventilatie tijdens en na het aanbrengen.

Ingeval van oogcontact reinig overvloedig met water en raadpleeg meteen een arts. Bij huidcontact, verf verwijderen met water en zeep. EU VOS waarde voor dit product bedraagt (Cat A/d): 130g/L (2010). Dit product bevat max 50g/L.

Technische karakteristieken

Bindmiddel : gemodificeerde waterdunbare olie uit hernieuwbare bronnen. Bevat géén acrylaten.

Viscositeit bij 20 °C : 110 – 1°KU

Soortelijk gewicht : 1,45

Vaste stof : 60 % in gewicht. (2% afwijking mogelijk)

Glansgraad : hoogglans : 90 %

Verdunning en reiniging : water

Specifiek

De informatie in dit technisch blad is opgesteld naar best vermogen en op basis van onze huidige kennis. Hieruit kan echter geen enkele garantie of aansprakelijkheid worden afgeleid. Bij twijfel over het gebruik, kontakteer voor gebruik Emente en vraag een schriftelijk advies. Diverse omstandigheden die buiten onze controle liggen kunnen het uitzicht en de performantie het product bepalen en wijzigen: hoeveelheid pigment, applicatie gereedschap, de uitvoerder, temperatuur, type ondergrond, vochtigheid, ed. Bij twijfel omtrent de gezondheid en veiligheids richtlijnen raadpleeg steeds het veiligheidsblad van dit product.

© 2011 - 2018 PURE PAINT | Eerlijke Verven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel