VOORBEELDEN OTTOSSON LIJNOLIEVERF BUITEN

 

OTTOSSON LIJNOLIEVERF wordt in Zweden sinds 1989 gemaakt. De vraag naar ambachtelijk geproduceerde verf  op natuurlijke basis die het houtwerk goed en diep beschermde en een mooie tradtionele uitstraling had groeide gestaag en inmiddels produceert OTTOSSON FÄRGMAKERI in Zweden duizenden liters verf. De verf wordt gemaakt van pure lijnolie van in Zweden verbouwd vlas en natuurlijke pigmenten, niet meer niet minder. In Zweden wordt de verf breed verkocht; op vele locaties en door veel verschillende gebruikers; van professionele meesterschilder tot particulier.

Wij haalden OTTOSSON LIJNOLIEVERF als eerste in 2012 naar Nederland en hebben inmiddels al veel Nederlandse klanten blij gemaakt met deze mooie echt pure, natuurlijke Zweedse verf, van particulier tot schilder.

Om je te inspireren hebben we deze pagina gevuld met foto's van projecten geschilderd met OTTOSSON LIJNOLIEVERF; van complete restauratie projecten tot het schilderwerk van woonhuizen.

Welkom in deze prachtige met natuurlijke verf gevulde wereld!

 

per pagina
 • Gerenoveerde kozijnen
  Gerenoveerde kozijnen

  Gerenoveerde oude kozijnen worden geschilderd met Ottosson lijnolieverf

 • School Mariestad
  School Mariestad

  Deze oude school werd zorgvuldig gerestaureerd. Toen het timmerwerk af was werd het tijd om te schilderen. Er werd gekozen voor Ottosson lijnolieverf.

 • Test verschillende verven in Kopenhagen
  Test verschillende verven in Kopenhagen

  In Kopenhagen begon men in 2001 aan een uniek project. Van dit gebouw aan de Amaliegade in Kopenhagen werden op verschillende ramen verschillende verfsoorten getest. Synthetische verven en lijnolieverf. Elk raam werd met een…

 • Paleis Stockholm
  Paleis Stockholm

  Koninklijk Paleis in Stockholm werd gebouwd in barokke stijl door de architect Nicodemus Tessin de Jongere. Het paleis heeft meer dan 1430 kamers, waarvan 660 met venster, deze worden vanaf 2010 gerestaureerd met Ottosson…

 • Huis in Genarp
  Huis in Genarp

  Deze gepleisterde gevel werd in 1996 geschilderd met Ottosson lijnolieverf en ziet er vandaag nog even goed uit als toen deze net geschilderd was.

 • Houten gevel op oosten na 15 jaar
  Houten gevel op oosten na 15 jaar

  Lijnolie heeft als positieve eigenschap dat het in het hout trekt en daardoor het hout van binnenuit beschermd. Dit in tegenstelling tot alle reguliere synthetische verven die een plasticlaagje op het hout leggen en de de…

 • Ottosson lijnolieverf kleurkaart en brochure
  Ottosson lijnolieverf kleurkaart en brochure

  Infoboekje (in het engels) over Ottosson lijnolieverf met een gedrukte kleurkaart.

  Lees/ bekijk je de brochure liever online dan kan dat hier

  De folder is gratis, echter voor het verzenden vragen wij een kleine bijdrage in de…

  € 3,95
per pagina
© 2011 - 2023 PURE PAINT | Eerlijke Verven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel