Milieuvriendelijke producten voor je (t)huis, ontstaan uit Scandinavische traditie. 


Scandinavische verf, historisch Zweeds behang, lijnoliezeep & meer  

Onze verven, voor buiten en binnen, hebben geen synthetische toevoegingen. De lijnolie beschermt perfect en laat hout ademen. De natuurlijke pigmenten in de verschillende verven geven een prachtige uitstraling. Échte ECO verven, met een lange historie maar ook helemaal van deze tijd. Zonder oplosmiddelen, 100% plasticvrij en veilig. 

Het mooie behang in ons assortiment is geïnspireerd door het rijke Zweedse erfgoed en onze natuurlijke lijnoliezeep, die fantastisch schoonmaakt, wordt gemaakt van vlas wat groeit op de velden van Skåne in Zuid Zweden.


     

Ottosson Lijnolieverf Lokaal geperste Zweedse lijnolie & natuurlijke pigmenten 

Ottosson lijnolieverf is een kwalitatief hoogwaardige lijnolieverf met een lichte zijdeglans. Gemaakt van zuivere Zweedse lijnolie en natuurlijke pigmenten. 100% plasticvrij en zonder synthetische toevoegingen en oplosmiddelen. Ottosson lijnolieverf beschermt de ondergrond perfect en laat hout ademen.

Ottosson lijnolieverf is geschikt voor alle houtwerk, zowel binnen als buiten.     OTTOSSON LIJNOLIEVERF   


       

Falu Rödfärg Hét Zweedse rood (maar ook beschikbaar in andere kleuren)

De verven van Falu Rödfärg zijn wereldberoemd van de Zweedse rode houten huizen. Deze buitenverven worden al eeuwenlang gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Ze hebben mooie poedermatte uitstraling,  zijn heel gemakkelijk te verwerken en hebben de test der tijd meer dan ruim doorstaan.

Traditioneel Zweedse buitenverf geschikt voor houten huizen en gevelbekledingen, maar ook voor tuinhuisjes, blokhutten, schuren, schuttingen etc. Verkrijgbaar in het bekende Zweeds rood en een aantal andere mooie traditioneel Zweedse kleuren.      FALU RÖDFÄRG   


 ​

Lijnolie & lijnoliezeep 

Lijnolie is een prachtige natuurlijke olie die onder andere verwerkt wordt in verven in ons assortiment. Maar lijnolie kun je ook puur gebruiken, om je houten aanrechtblad mee te behandelen of houten tuinmeubels mee te beschermen bijvoorbeeld.

Van lijnolie wordt in Zweden daarnaast lijnoliezeep gemaakt. Een fijne all-round vloeibare zeep die ideaal is voor alle schoonmaak werk of het zepen van blankhouten vloeren zoals ze dat in Scandinavië al eeuwen doen.


   

 

 

Pure Paint Eerlijke verven uit Zweden, ontstaan uit Zweedse traditie en helemaal (écht) milieuvriendelijk  

Verven zonder synthetische toevoegingen. De lijnolie in de verven beschermt perfect en laat hout ademen. Natuurlijke pigmenten geven de verven hun prachtige uitstraling. Échte ECO verf, met een lange historie maar ook helemaal van deze tijd. Verven onder oplosmiddelen en andere synthetische toevoegingen. 

We zijn er trots op dat we al meer dan 10 jaar deze mooie duurzame verven kunnen leveren vanuit onze eigen voorraad in Nederland.

 

 

 

 

 

© 2011 - 2024 Rosa's Hus | Pure Paint | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel