logo.jpgFALU RÖDFÄRG

Wie kent ze niet die warmgekleurde houten Zweedse huizen die met het veranderen van het licht telkens een andere rode uitstraling krijgen. Het woord Zweeds rood is door de hele wereld bekend en dankt zijn naam aan de eeuwenoude originele Falu Rödfärg. De traditie van Falu Rödfärg gaat zo'n 500 jaar terug in de tijd en ook tegenwoordig is het in Zweden nog steeds de vanzelfsprekende keuze voor de houten huizen, openbare gebouwen, zomerhuisjes en boothuizen, maar ook voor door architecten ontworpen gebouwen.

Falu Rödfärg is dus niet zomaar een matte houtverf, het is Zweedse culturele geschiedenis is een potje. Falu Rödfärg is de meest gebruikte en geliefde verf van Zweden. Telkens weer komt Falu Rödfärg in Zweden als beste uit de test, niet gek dus dat het in Zweden nog steeds de meest gebruikte matte houtverf is.

 

   

 Dé traditionele matte verf voor hout uit Zweden

 Ideaal voor houten huizen, geveldelen, tuinhuisjes, hekwerk & schuttingen

 Naast het originele Zweeds rood verkrijgbaar in verschillende kleuren

 Puur natuur & echt milieuvriendelijk

 Op waterbasis & bevat lijnolie

 Schildert gemakkelijk & ruikt aangenaam

 Oplosmiddelvrij

 Dekt in 1- 2 lagen

 Beschermt ca. 6-8 jaar 

 Sluit de ondergrond niet af & laat het hout ademen 

Falu Rödfärg is verkrijgbaar in 3 soorten:

Falu Rödfärg HOUTGEVELVERF (Träfasad): Matte verf voor houten oppervlaktes die glad, behandeld of eerder geschilderd zijn. Ideaal voor houten gevels, schuttingen, tuinhuisjes etc.  Poedermatte uitstraling.

Falu Rödfärg KNUT&FODER: Matte verf voor glad en eerder geschilderd hout, ideaal voor hekjes, daklijsten, windveren, deuren etc.  Poedermatte uitstraling.  

Falu Rödfärg ORIGINEEL: Matte verf die alleen is geschikt voor RUW onbehandeld hout en hout wat eerder geschilderd is met Falu Rödfärg of een andere kookverf.  Poedermatte uitstraling.

© 2011 - 2024 Rosa's Hus | Pure Paint | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel