bloem.jpgOVER PURE PAINT & ECO-VERVEN IN HET KORT

ECO-VERF UIT ZWEDEN

Wie aan Scandinavië denkt, denkt aan de mooi gekleurde houten huizen. De warm gekleurde gevels die dat typisch Scandinavische landschap mede vormgeven. Misschien is het wel doordat er traditioneel zoveel houten huizen in Scandinavië zijn dat juist daar Eco-verf zo populair en ver ontwikkeld is.

ECO VERF

Het woord ECO wordt tegenwoordig te pas en te onpas gebruikt. ECO lijkt een soort tovermodule waardoor een product makkelijker verkoopt. Maar niet alles waar "groen" of "eco" op of bij vermeld staat is dat echter ook.

Voor verf geldt dat vele "gewone" wateroplosbare verven niet milieuvriendelijk zijn. Het overgrote deel van deze synthetische verven die je in de bouwmarkt en verfspeciaalzaak vindt zijn verven die gemaakt worden van aardolieproducten. De daarin gebruikte kunstharsen (zoals bijvoorbeeld alkyd en latex) zijn niet afbreekbare ingrediënten afkomstig uit de aardolieindustrie die de basis vormen voor deze verven, deze plasticen kunnen niet door de natuur worden afgebroken en blijven zo oneindig op de aarde rondzwerven. Daarnaast worden in traditionele synthetische verven, ook de wateroplosbare verven, oplosmiddellen en giftige pigmenten gebruikt.

Onze ECO verven bevatten geen harsen die gemaakt worden van aardolieproducten en niet afbreekbaar zijn. De ingrediënten van de verven die je bij Pure Paint vindt zijn puur natuur en helemaal afbreekbaar. Ze bevatten ook geen gevaarlijke oplosmiddelen en de pigmenten zijn hoofdzakelijk natuurlijke aardepigmenten of herwinbare pigmenten. Goed voor het milieu en goed voor jezelf dus!

WWW.PUREPAINT.NL

In onze webwinkel www.purepaint.nl vind je een compleet assortiment Scandinavische Eco-verf: Eerlijke Verf, Puur Natuur!

En naast een fijn assortiment vind je op onze website heel veel informatie over onze Zweedse Eco-verven, gebruiksaanwijzingen, foto’s & filmpjes.

Wil je liever persoonlijk advies dan kun je je vragen naar ons mailen of ons bellen.

Heb je verder nog vragen dan kun je ons altijd mailen: info@purepaint.nl

 

 

CONTACT

Je kunt ons bereiken via email​info@purepaint.nl

Wij beantwoorden je vraag binnen een dag op werkdagen.

 

 

 

 

© 2011 - 2021 PURE PAINT | Eerlijke Verven | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel